REVIEWS OVER
grafisch ontwerp

Wat zeggen opdrachtgevers over de samenwerking en de grafische ontwerpen die voor hun zijn ontwikkeld? Scroll door de selectie reviews.

 

Het was een bijzondere middag gister. En dat het resultaat zo mooi en goed is, is geweldig! Het is gewoon heel fijn dat het idee vorm gaat krijgen en dat dit dankzij jouw medewerking en enthousiasme zich zo goed ontwikkelt. Ik ben erg benieuwd naar de beelden en ben ervan overtuigd dat het prachtig materiaal is voor onze nieuwe vormgeving!
Je bent een professional! Inspirerend om daarmee te mogen samenwerken.
Darja is heel open over hoe ze in het werkproces staat, wat al duidelijk voor haar is, waar de vraagtekens zitten en waar ze nog input voor nodig heeft. Oftewel: een perfecte proces-manager.
Jij bent heel goed in staat een opdracht te vertalen naar een eigenzinnig ontwerp dat praktisch in gebruik is. Dat geeft enorm veel vertrouwen.
Ik ga zoveel zelfverzekerder een gesprek in door onze nieuwe strategie en branding. Het past veel beter bij waar we nu staan en vooral ook waar we naar toe willen. We durven groots te dromen en voelen ons hierbij enorm gesterkt door de professionele visuele uitstraling. Dat wilde ik je even laten weten. Hartelijk dank.
Ik was het overzicht kwijt, je hebt me zoveel rust gegeven door alles helder te maken. Dank voor het gesprek en de constructieve aanpak
Darja is zeer bereid tot overleg en neemt de input en vragen van de klant heel serieus. De klant voelt zich echt gehoord door haar. De communicatie is open en op basis van vertrouwen.
Er zijn meer aanmeldingen! De directeur weet zeker dat dit door de nieuwe vormgeving komt.
Darja is realistisch over timing en blijft daarover goed in overleg met de opdrachtgever.
De ontwerpen voor onze nieuwe huisstijl zijn onwijs enthousiast door iedereen ontvangen!
Darja kan ideeën, gedachten e.d. goed onder woorden brengen en vertalen. Laat die pitch maar aan haar over! 
Je begeleidt de klant heel nauwkeurig en plezierig om tot heldere input te komen en een duidelijk omschreven einddoel: je stelt de juiste vragen aan de klant.
We dachten meteen: dit is een iemand die buiten de gebaande paden denkt, precies wat we willen.
Jij levert de hoogste kwaliteit. Altijd.
Darja voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft, wie de ander (of zijn/haar bedrijf) is en kan dat feilloos in beeld, kleur en vorm vertalen. En versterken!
Hi Darja, ten eerste: wow! Wat heb je mooi werk geleverd! Mega dank hiervoor.
Je denkt mee in mogelijkheden met de klant, je maakt het proces inzichtelijk en wat daarvoor nodig is
De nieuwe lijn van brochures, flyers en posters zijn onwijs enthousiast door iedereen ontvangen. Zèlfs door de brandmanager en dat wil wat zeggen. ; )
Jouw kracht ligt (ook) bij het maken van een super strakke en realistische planning en heel helder daarover te communiceren met de opdrachtgever
Man! Ik ben zo blij met de nieuwe huisstijl, ik zou er een tattoo van willen!
Darja! Ik wil graag met je samenwerken, je klinkt zo leuk en slim. Je hebt me echt enorm geholpen met het gesprek, met het out-of-the-box denken. Wow!! Bedankt voor je mooie ideeën. Ik ga nog een paar keer je peptalk lezen, dat zijn wijze woorden.
We zijn zo blij met je, we worden iedere keer bevestigd dat je heel goed bij ons past!
Je ontzorgt, het voelt veilig, integer.
We kiezen echt voor elkaar, ondernemen dit samen. De ontwerpen komen daardoor zo sterk vertaald naar buiten.
Wat een tof handgetekend logo heb je gemaakt voor The Health Garage. Wauw
Ben blij met je openheid. Zaken moeten goed voelen en makkelijk gaan. Ik realiseer me dat ik de situatie enigszins ingewikkeld heb gemaakt. Mijn eerste leerpunt als zelfstandige. Moet in het vervolg meer tijd nemen en niet bij de oplossing beginnen, dankjewel Darja voor je reflectie en het meedenken in oplossingen.
Toen ik de folder in handen kreeg werd ik er emotioneel van. Zo mooi, zo kloppend. Wij alle 3 vonden dat! Ook het logo past zo goed bij ons! Jij kan de reacties helaas niet zelf horen, maar iedereen zegt het, telkens als ze bij onze lessen binnenlopen!
Je bent anders en heb net dat beetje meer. Je denkt buiten de gebaande paden, en hebt precies dat gecreeërd wat we nodig hebben. Goed dat je doorvroeg.
Wat een solide werkwijze heb jij. Van tekentafel naar eindproduct, alles goed doordacht en uitgevoerd, zonder het doel uit het oog te verliezen. Duizendmaal dank!
Wat is het toch heerlijk samenwerken met jou. Ik word er altijd helemaal vrolijk van.
Je bent heel energiek, positief en bubbly. Je krijgt mensen makkelijk mee in je aanstekelijke enthousiasme. Je bent een heel fijn mens om mee samen te werken
Hoi Darja, wat een fijn gesprek hadden wij weer. Ik ging helemaal blij naar huis. Bedankt voor je fijne adviezen.
Jee ik krijg energie van jou en je ideeën en plannen.
Nog bedankt voor het zeer plezierige overleg van vandaag. Wat is het toch fijn om met mensen om te gaan die dicht bij de basis staan. Ik hoop dat we nog veel gaan samenwerken. Ben erg benieuwd naar wat er gaat komen.
Top! Ik word er helemaal blij van Darja, je maakt mooie ontwerpen.
Dank weer voor je mooie opmaak en prettige samenwerking. We hebben intern altijd een soort gezamenlijke code: ‘dit is een echte Darja’ ; ))
Darja verzameld van buitenuit, filtert en trechtert en weet dan precies wat te doen.
Ik wil je even laten weten dat iedereen die de Fonkeltoon poster ziet, helemaal enthousiast wordt! Wauw wat mooi! De winkeliers en bedrijven willen ‘m allemaal ophangen ter promotie voor het festival! Dus wilde zeggen: zoveel dank!
Ik vind het altijd heel relaxed als jij er bent. Voelt gewoon goed de samenwerking en ik vind ‘t gezellig!
Kijk, dit kreeg ik terug van opdrachtgever: ‘Wanneer je googelt op Creative music making dan is jouw naam 1 van de eersten die bovenaan staat. Je website ziet er erg verzorgt uit, dus dat droeg er aan bij dat ik je benaderd heb.
Ik ben zo blij met jou en je prachtige werk! Het logo is heel krachtig geworden. Ik straal ervan. Heel erg bedankt! ❤
De huisstijl voelt als een cadeau aan mezelf. Het logo is iets dat ik niet eens had kunnen verwachten, het klopt PRECIES met de ziel en doelen van mijn bedrijf.
WOW, geen woorden voor. Dank Darja voor je goede zorg en kei sterke branding. Beyond expectations...
De directie was erg enthousiast over de nieuwe vormgeving. Oh, by the way, mijn collega’s zijn ook allemaal heel enthousiast over de nieuwe brochures. Ze vonden het heel tof dat het weer heel anders is en toch heel herkenbaar. Ook vonden ze de kleuren erg mooi. Dus supergoed gedaan!!
Iedere keer kan ik er weer naar uitkijken naar je nieuwe ontwerp, en als het er dan is, word ik daar zo blij van