Reviews over
vrij werk

Wat zeggen mensen na aanschaf van Darja’s vrije werk? Scroll door een selectie reviews van de nieuwe eigenaren van de kunstwerken en illustraties.

Speels. Sierlijk. Grappig. Kwetsbaar. Krachtig. Mooi. Ik heb je werken mooi laten inlijsten achter museumglas. Dat verdienen ze! Dankjewel
We hebben besloten een kleine privé collectie aan te leggen. : ) Te starten met deze 4 kunstwerken. Wat maak jij mooi werk zeg!
Beste Darja, Wat was het leuk om je te spreken gisteren op het festival en van je prachtige kunstwerken te genieten. Ik heb het kunstwerk van de mooie omhelzing bij je besteld. Nu blijft het grote kunstwerk met bijbehorende uitleg ook zó mooi dat de plek wel zal volgen. Daarom wil ik deze ook graag bij je bestellen. Het gaat om het werk van de vrouw in duikende houding met een schip op haar rug. En de prachtige tekening die je ter plekke aan het maken was. Verkoop je die ook los? Die wil ik ook graag. Ik moet even goed passen en meten qua formaten, maar wat een feest om alsnog meer van die inspirerende werken in huis te hebben. Dank je wel!
Zou zo bij Givenchy in de winkel kunnen hangen
Once I saw this piece of your work in Utrecht I knew it will be just the perfect b-day present for my very best friend, because it exactly depicts how we are - I mean supporting each other and be there when its needed. Unfortunately I couldn’t buy it there, thank god I grabbed your business card, and now: the artwork is on it’s way :) So, thanks for making this!
Jouw werk is heel erg authentiek. Echt super goed. En het is er aan te zien dat je er veel aandacht aan besteed, blijf vooral authentiek dat is waar je het verschil mee maakt tussen de rest.
Hele gave stijl, klassiek maar ook weer niet. Het ziet er ook lekker vlot uit. Dank!
Ik ontdek iedere keer iets nieuws in het werk, in de details
Telkens als ik jouw werk zie, zie ik unieke dingen! Je brengt dromen tot werkelijkheid, hebt de creativiteit in je, wat rijkdom! De sfeer straalt er doorheen! Dankjewel voor het kunstwerk en de mooie verzending.
Ik ben zo blij met je prachtige werk! Heel krachtig! Ik glunder ervan. Heel erg bedankt!
Wow het hoort thuis in een museum!!
Ja hoor! Vet coole tekeningen!!!!! Thanxxxx!!!
Wow heel mooi! Ik ben fan. En ‘Haircase’? Die zie ik zo op een een vinylhoes...
Gruwelijk mooi en bruut geworden Darja. Dank dank dank
WoW wat maak jij mooie dingen! Ik ben echt onder de indruk. Ik wil nog wel meer illustraties kopen.
Wat ontzettend mooi, ik hou hiervan, die edge. En super kwaliteit heb je, ook qua totale uitstraling. Ik zie je werken zo in onze expositieruimte hangen. Kom je bij ons exposeren?
Zitten we hier midden in een typhoon op Ishigakijima, kom jij opeens wonderlijk voorbij in mijn gedachten. Nieuwsgierig als ik ben ging ik maar eens een kijkje nemen. Wat een leuke aquarellen! Haircase heeft iets heel bijzonders in zich... Kan zo het museum in!!!
De werken zijn echt wel anders dan anders en dat bedoel ik positief. Ik vind ze eigenlijk allemaal tof en ik kan moeilijk kiezen. Blij dat je me daarbij hebt kunnen helpen!