Reviews over
kunst op maat

Wat zeggen opdrachtgevers over de kunstwerken
die voor hun op maat gemaakt zijn? Scroll door de selectie reviews.

Een goed afscheid. V. was zichtbaar ontroerd en dat gebeurd niet vaak. Hij stuurde me nog een bericht om te bedanken voor het kunstwerk. Hij vond het ‘erg leuk en heel treffend’.
— Stage Entertainment
Tot in de detail uitgewerkt! Heel heel mooi te zien! Ik kan er uren naar kijken. Nogmaals dank.
Wauw!!!!! Een traan van ontroering
Op mijn laatste werkdag bij Het Concertgebouw, wil ik je heel hartelijk danken voor de fijne samenwerking dit jaar! Je hebt prachtige kunstwerken voor ons gemaakt. Daarom wil ik je ook vragen of je komend jaar nog 2 wilt maken? 
— Het Concertgebouw
Je denkt anders en heb net dat beetje meer. Je luistert tussen de regels door en hebt precies dàt weten te visualiseren waar hij voor staat. Knap werk, vanuit alle snippets die ik heb aangeleverd, om met zó’n spot-on vertaling te komen.
Je bent een ontzettend begaafde kunstenaar die de gave heeft om niet alleen mooie dingen te maken maar ook te vertalen in het werk wat je bij de ander ‘op hebt gehaald’ door je pure interesse. Dat kun jij omzetten in beeld. Een beeld dat mensen raakt en dat is geweldig mooi!
Hallo Darja, ik was vanavond in het Concertgebouw en we zagen je prachtige kunstwerk! Ik had de eerste vier werken al gezien. Echt ook zo mooi deze! Mijn man was wederom onder de indruk.
Je bent de beste in het creëren van de mooiste illustraties en kunstwerken, gebaseerd op gedichten, muziek, een gevoel, een persoon en meer, waarbij je via symboliek en heldere lijnen een veelzeggend en spannend beeld creëert.
Darja heeft de unieke balans tussen “goed kunnen luisteren naar de klant” en haar “eigen autonome artistieke inzicht”: een kunstenares en een sterke proces-manager in 1. Wauw!
Jouw werk hoort thuis in het Guggenheim in New York. Daar droom ik over, dat we dan een echte Darja hebben. Het leek wel alsof ik kon meewerken met the master. Dank voor de fijne samenwerking!
— Bergman Clinics
Darja is een vakvrouw
Hi Darja!!! WoW, heb net je kunstwerk bekeken wat je voor ons hebt gemaakt... ik ben ontzettend onder de indruk. Precies wat ik mooi vind.
Van Lanschot is heel blij met je werk. Het straalt in alles door dat je er blij van wordt wat jij in opdracht maakt!
— Van Lanschot Bankiers
Lieve Darja, ik wil je nog even laten weten wat de eerste reactie was toen hij zijn kunstwerk in ontvangst nam: ‘Mooi!!! Ik wil graag zo zijn! Oase van rust en tegelijkertijd recht op het doel af! En daarna: ‘Hoe mooi om mijzelf door jouw ogen te mogen zien!’ Dus lieve Darja! Zo poëtisch en raak, dit kunstwerk van je! Dit is liefde: jouw kunstwerk, jouw proces, mijn man en ik, jij als kunstenaar, jij en ik: ons proces! WOW
Dat heb je ongelooflijk mooi gedaan Darja! Zo creatief en inspirerend. Hartelijk dank voor de constructieve samenwerking
Hey Darja, ik ken je al een beetje door de artist video die we hebben gemaakt over jou. Vond het heel leuk geworden en je kunstwerk was ook prachtig!!
Ik kom net van de opdrachtgever vandaan en hij liet mij vol trots jouw prachtige kunstwerk zien.
Ik kan wel huilen, zo mooi vind ik het.
Wat cool Darja, het kunstwerk dat je speciaal hebt gemaakt voor het jubileum! Zou ik echt te gek vinden als ik dit zou krijgen!