Kokonoma x Daily Poetry by Darja Brouwers

daily-poetry.nl  ©darja brouwers

daily-poetry.nl  ©darja brouwers

In de Daily Poetry lifestylewinkels in Eindhoven & Den Bosch verzamelen ze alles wat ze mooi vinden en waarin ze geloven. Producten van goede kwaliteit, die ze voor lange tijd kunt koesteren en die ons helpen de fijne momenten in het leven te vieren! 

...en ook hier zijn mijn postcards te koop! Prachtige poëtische vibe.

Is Den Bosch net iets te ver weg?
De kaarten en sets zijn ook te koop of te bestellen via mijn

Webshop:
kokonomashop

Of instore:

Utrecht
Hutspot Utrecht
Strandwest
Revenge

Rotterdam
Hutspot Rotterdam

Maastricht
Nolabel

Den Bosch
Daily Poetry

Eindhoven
Hutspot Eindhoven

Mensen-mens by Darja Brouwers

©darja brouwers

©darja brouwers

‘Als je binnen 20 maanden als CEO van een prachtig bedrijf, van een team een Team maakt, een mensen-mens blijft tijdens grootse beslissingen en daarna verder groeit in een nieuwe functie, dan verdien je een mooi afscheidscadeau.’
Met deze woorden werd ik benaderd door Stage Entertainment, het internationale entertainmentbedrijf, opgericht door mediamagnaat Joop van de Ende. Een ontzettend mooie en constructieve samenwerking volgde, waarin ik input kreeg, feedback gaf, en ik een afscheidscadeau kon creëren dat als ‘erg leuk en heel treffend’ werd ontvangen. 

Nieuwsgierig naar andere op maat gemaakte portretten? Klik hier

beeldende kunst, dans, muziek, fotografie, theater en meer by Darja Brouwers

©darja brouwers

©darja brouwers

De inschrijvingen voor het nieuwe cursusseizoen van Parnassos zijn sinds deze week weer begonnen! En ik was er als eerste bij ; )

Parnassos is het cultuurcentrum van Universiteit Utrecht. Het is een bruisende culturele plek in het centrum van Utrecht, waar je uit meer dan 120 cursussen kan kiezen. Op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, fotografie, theater en meer.

Ieder voor- en najaar verschijnen er een nieuwe cursusbrochures, flyers en posters. Hiervoor heb ik een veelzijdig concept bedacht waardoor ik iedere keer een fris en ander ontwerp kan creëeren. Door de jaren heen zal zich zo een verrassende en sterke huisstijl ontwikkelen.

Klik hier voor eerdere uitingen.

 

Laat je oren wassen tijdens Culturele Zondag op 5 juni! by Darja Brouwers

©Darja Brouwers

©Darja Brouwers

Fonkeltoon is een muziekfestival dat in 2018 voor het eerst zal plaatsvinden in het Julianapark te Utrecht. Het is een uniek muziekfestival voor kinderen en ouders/verzorgers/opa's en oma's waar je samen kunt spelen en experimenteren met en genieten van muziek, gebruik makend van de prachtige natuurlijke omgeving van het Julianapark. Een festival waar muziek verwondert en verbindt.

Stichting Zet de Toon van Hanne van de Vrie en Eva Visch benaderde mij om hun huistijl te ontwerpen. Een inspirerende samenwerking volgde, waarin ik muziek, natuur en improvisatie combineerde.

©Darja Brouwers

©Darja Brouwers

Later meer over dit mooie festival, want eerst is er de dag van morgen: Pinkstermaandag 5 juni. Kom je oren wassen! Want Fonkeltoon staat morgen alvast met een klankbad op de Neude in Utrecht tijdens de Culturele Zondagen:

©culturelezondagen.nl

Utrecht verandert op Pinkstermaandag in één groot muziekpodium. In de binnenstad en daarbuiten zijn er optredens van meer dan honderd Utrechtse muzikanten, in onverwachte crossovers en op bijzondere plekken. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bandjes tot gevestigde namen. Daarnaast zijn er lezingen, workshops, interviews, ontmoetingen, speeddatesessies en er wordt live radio gemaakt door de Concertzender.

 

Parnassos and the City_2 by Darja Brouwers

Janskerkhof Utrecht ©Darja Brouwers _Kokonoma

Janskerkhof Utrecht ©Darja Brouwers _Kokonoma

Mocht je je gouden keel willen oppoetsen met een toffe zangcursus, je wil je selfiecollectie uitbreiden met andere onderwerpen, of je wil je drama-skills gaan ontdekken? Het nieuwe cursusseizoen is begonnen bij Parnassos, het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Deze week kun je de posters spotten die ik heb ontworpen. Op de meest mooie plekken in Utrecht! (de Neude, Janskerkhof met uitzicht op de Dom), Schouwburg, Wittevrouwen, Uithof)

Ik heb vandaag een kort filmpje gemaakt: het was een prachtige zonnige koude dag, en die Parnassos route maakte het fietstochtje extra tof! ; )

Eerdere blog over de start van de nieuwe stijl voor Parnassos: Parnassos and the City

Dude! by Darja Brouwers

©Darja Brouwers

©Darja Brouwers

Oh I loooove Jeff Bridges. I just watched The Big Lebowski again and couldn’t resist to attack my notebook with one of his priceless quotes.

Did you know: a while ago he had some cool other stuff going on: he made a sleeping tape! Imagine… falling asleep with his cool dark voice… You should definitely check it out, it’s a pretty bold artistique soundtrip: dreamingwithjeff.com

©Jeff Bridges

©Jeff Bridges

The cool socks of Manitou by Darja Brouwers

photo ©manitou amsterdam 

photo ©manitou amsterdam 

What a beautiful pic of Manitou Amsterdam! Their beautiful socks together with my Smooth Sailor postcard. I can tell: he feels pretty comfortable in their cool and classy atmosphere. And of course: I’m a big sucker for the artwork on their labels. : )

Just in case you need some inspiration what to get your lover, father, friend or the rest of the family for Christmas: both their socks and my postcards are available at Hutspot or in our webshops: Kokonomashop Manitou Amsterdam